Nyheter

Byggnads lanserar sin första pride-kampanj

Idag startar Byggnads Stockholm-Gotlands Pride-kampanj, ”Du är inte ensam”. Under hela Stockholm Pride-veckan kommer kampanjen att visas i Byggnads digitala kanaler. Kampanjen frontas av ombudsmän från Byggnads Stockholm-Gotland som medlemmarna möter ute på arbetsplatserna.

Genom kampanjen och vårt deltagande på Stockholm Pride vill man i belysa frågan om trygga och säkra arbetsplatser för medlemmarna inom byggbranschen. Frågor om inkludering och jämställdhet engagerar både anställda och medlemmar.

– Det är dags att göra upp med den förlegade och oacceptabla kulturen som finns inom byggbranschen. Därför behövs vi, vårt deltagande och kampanjen, säger Tomas Kullberg ordförande Byggnads Stockholm-Gotland.

Materialet är producerat och framtaget inhouse av Byggnads Stockholm-Gotland. Kampanjen kommer visas i Byggnads egna kanaler under Stockholm Pride.