Nyheter

TL Bygg bygger för SKB i Uppsala

Byggentreprenören TL Bygg har tecknat avtal med SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, om uppförande av 122 lägenheter i stadsdelen Rosendal, Uppsala. Projektering inleds inom kort och produktionsstart är planerad till hösten 2019.

Avtalet som avser en totalentreprenad av fastigheten innebär att byggentreprenören ytterligare stärker sin position på nyproduktionsmarknaden i Uppsala, där de tidigare byggt bland annat hyreshusen Gränby Entré i Gränbystaden.

– Det är väldigt roligt att SKB valt oss som entreprenör för detta projekt. Det finns många likheter mellan oss där vi har en samsyn på god samhällsutveckling med bland annat hållbarhet i fokus. Nu ser vi fram emot ett riktigt bra samarbete och att leverera en produkt som möter SKB:s standard och höga krav, säger Christer Jansson, Affärschef i Uppsala på TL Bygg.