Nyheter

Ema planeringsbalk jämnar marken på MaskinExpo

På årets MaskinExpo, den 23–25 maj, lanserar Rondellen Maskin planeringsbalkar av det egna varumärket ema. Planeringsbalkarna erbjuds i två modeller, vardera i två bredder, vilket täcker behoven hos ett brett register av maskiner.
Std-modellen av planeringsbalken är lättare i sin konstruktion och lämplig för maskiner upp till 16 ton. Modellen finns i bredderna 2 respektive 2,5 meter. HD-modellen har stabilare konstruktionen och är därför tyngre. Den finns i bredderna 2,5 respektive 3 meter och passar för maskiner upp till 25 ton.
– Modellerna levereras med bultade fästen, perfekt för entreprenörer som har maskiner med olika fästen, säger Robert Nilsson på Rondellen Maskin.
Båda bredderna av std-modellen samt HD-modellen på 2,5 meter kan levereras med fästena S45, S50, S60 och B20. HD-modellen på 3 meter kan även levereras med S70, S80 och S2.
I HD-utförande levereras planeringsbalkarna med en skraplist för rullen, vilket är värdefullt om materialet som läggs ut tenderar att fastna på rullen.