Nyheter

Välkommen till Framtidens stad – konferens den 14 maj i Stockholm

Dagens samhällen måste utvecklas för att möta det paradigmskifte som vi befinner oss i. Tekniska innovationer, miljöhot, nya beteenden och urbanisering driver utvecklingen i en rasande fart. Den digitala utvecklingen går allt snabbare och förändrar sättet vi lever på  i våra städer.

Hur planerar vi för det okända? Hur arbetar vi med outsiders och insiders på ”Marknaden”? Hur möter vi denna snabba utveckling utifrån perspektiven, samhälle, mobilitet och staden?

Den 14 maj kommer du få svar på många frågor om utmaningar för framtidens stad och hur vi framtidssäkrar din stad eller region. Med en tung talarlista med experter inom många områden bjuds in till en spännande konferens den 14 maj där du får många svar på hur vi bygger framtidens stad.

Som läsare av Dagens Infrastruktur, Svensk Byggtidning och Bygga Stockholm kan vi nu även erbjuda en fin rabatt på de sista 30 bokningarna. Uppge kod: framtid så får du 1000 kr i rabatt på deltagaravgiften.

Boka din plats på: https://magnetevent.se/Event/framtidssakra-staden-26108/Details?preview=0