Nyheter

Nya nomineringar till Rambolls kommunikation

Ramboll har nominerats i två kategorier i Swedish Content Awards. Nomineringarna är för arbetet med illustrationer samt engagemanget i Ramboll Stockholm Halvmarathon och den tillhörande löpträningsappen ShapeRunner.
– Det finns en röd tråd genom nomineringarna och hur vi arbetar – vilket är väldigt roligt att vi uppmärksammas för. Vi har en sammanhållen och syftesdriven kommunikation oavsett kanal och målgrupp som alltid handlar om att visa nyttan våra kollegor gör för samhället, miljön och människorna. Deras arbete ger oss en guldgruva av engagemang och viktiga uppdrag att kommunicera, säger Anna Nourani, content manager på Ramboll.
Ramboll är nominerade i kategorierna:
Årets infografik – för illustrationskonceptet som visar hur Rambolls projekt skapar värde för samhället
Årets bästa innovation – för appen ShapeRunner
– Nomineringarna är ett glädjande bevis på att vår kommunikation engagerar och fungerar. Oavsett om vårt content berör de uppdrag vi utför eller att vi tillgängliggör städer för tusentals löpare så handlar allt om värdet vi tillför med våra ingenjörers kunskap. Det vi kallar Engineering for life, säger Linus Almqvist, kommunikationschef på Ramboll.
Ramboll grundades genom en vilja att vara med och bygga upp samhället efter andra världskriget. Att skapa hållbara samhällen är något som löper som en röd tråd genom företaget och som genomsyrar allt, även kommunikationen och sponsringsprojekten.
Vinnarna i Swedish Content Awards presenteras på en gala i Stockholm den 16 maj.
Om Swedish Content Awards 
Swedish Content Awards belönar de bästa produktionerna inom content marketing. Swedish Content Awards hette tidigare Guldbladet. 2019 arrangeras tävlingen för 19:e gången.
Bra content marketing stärker varumärket, bygger lojalitet och skapar flera och bättre affärer. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt. Swedish Content Awards arrangeras av branschorganisationen Swedish Content Agencies. Alla tävlingsbidrag bedöms av en namnkunnig jury.
Bilden:
Vinst på Swedish Content Awards 2018.
Foto: Ramboll