Nyheter

Utslagsback – snabbare installation

JAFO presenterar en nyutvecklad utslagsback med patenterad upphängning av det uppfällbara gallret i stänkplåten. Utslagsbacken får en stabil infästning i väggen med hjälp av den integrerade bottenventilen i centrumkonsolen.
Utslagsbacken som är producerad i rostfritt stål SS2333/AISI304 levereras med eller utan bräddavlopp. Levereras med fabriksmonterad bottenventil och centrumkonsol komplett med monteringsanvisning och borrmall för enkel och säker montering.
AFO har ett mycket brett utbud av Golvbrunnar, Designbrunnar, Traditionella golvbrunnar, Golvrännor, Duschrännor, Golvavlopp, Klinkerramar, Vattenlås, Rensbrunnar, Spolbrunnar, WC Stosar, Råttstopp, Diskbänksvattenlås, Skotvättar och Stöveltvättar.
JAFO marknadsför även eleganta unidrain® väggnära golvrännor. Ett designelement för badrummet.
JAFO är ett fristående och självständigt bolag inom BLS Industries AB.