Nyheter

Ny restaurangkedja till Bryggudden – Allstar söker franchisetagare i Karlstad

Restaurangutbudet på Bryggudden i Karlstad blir ännu större. Det är nöjesarenan Allstar som flyttar in i Magasin 2. Nu söker Allstar en franchisetagare, och går allt som planerat räknar man med att kunna slå upp portarna våren 2020. Restaurangen skapar ett 40-tal nya arbetstillfällen.
– Vi har kikat på Karlstad ett tag och när vi fick möjlighet att etablera oss på Bryggudden var det bara att slå till. En härlig miljö som passar perfekt för vårt koncept. Här kan vi skapa en modern nöjesarena med god mat, dryck och sport för alla Karlstadbor, säger Anders Alfredsson, projektledare på Allstar.
Det känns riktigt bra att vi återigen bidrar till att en ny aktör etablerar sig i Karlstad.  Samtidigt stärker vi restaurangstråket på Bryggudden, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Allstars etablering förstärker den positiva utvecklingen på Bryggudden, inte minst på restaurangsidan. Här finns redan aktörer som Löfbergs Rosteri & Kaffebar, Ankdammen, Pinchos, Barbros Brygga, Good Guys Tap, Naviero – och Bastard Burgers som öppnade häromveckan. Det centrala läget gör att restaurangerna har ett par tusen potentiella gäster inom ett par minuters gångavstånd.

Populärt koncept

Allstar öppnade sin första restaurang i Luleå 2009. Sedan dess har man expanderat till sju orter runtom i Sverige. Nu söker Allstar franchisetagare i Karlstad, Örebro, Eskilstuna, Enköping, Gävle, Sundsvall och Umeå.

– Vi har lyckats skapa ett populärt koncept som passar tjejgänget lika bra som grabbpolarna, och där familjer trivs lika fint som affärsmän. Det handlar att vi fått till en avslappnad atmosfär där alla känner sig välkomna och kryddat det med god mat, dryck och schyssta sportupplevelser som visas i delar av lokalen, säger Anders Alfredsson.

Söker franchisetagare

Lokalen i Magasin 2 på Bryggudden är säkrad, nu säker Allstar en franchisetagare i Karlstad.

– En bra möjlighet att få vara med på en spännande resa. Vi erbjuder ett nytt, fräscht och genomarbetat koncept med god central uppbackning. Läget är fantastiskt och stödet från Löfberg Fastigheter är också något utöver det vanliga, säger Anders Alfredsson.

Allstar på Bryggudden kommer att ha plats för upp till 450 personer, inklusive uteservering, och beräknas genera ett 40-tal nya arbetstillfällen under högsäsong.