Nyheter

Midroc startar försäljningen av 69 bostäder i Bulltofta Friluftsstad

Nu startar försäljningen av det sista projektet, Brf Vingen, som Midroc uppför i Bulltofta Friluftsstad i Malmö. Jais Arkitekter har gestaltat de nya bostäderna med naturen strax utanför dörren och närhet till staden.
Söder om Bulltofta rekreationspark växer just nu en ny levande stadsdel fram med bostäder, service och handel som kompletterar den tidigare villabebyggelsen. Längs Elsa Anderssons gata utvecklar Midroc 69 bostadsrätter med planerad inflyttning våren 2021.
– Tidigare projekt i området har sålt mycket bra och Bulltofta Frilufsstad är ett populärt område. Därför är det roligt att vi nu släpper nästa etapp i kvarteret till försäljning. Vi har börjat med de som föranmält sig och idag släpps informationen om alla lägenheterna på hemsidan, säger projektchefen Eva Johnsson på Midroc.
De flesta av bostäderna i Brf Vingen är tvåor, från 49 till 65 kvm. Utöver det finns treor på 79 till 85 kvm samt ett par ettor på 49 kvm. Bostäderna har en egen uteplats eller balkong i söder eller väster.
– Brf Vingen erbjuder effektiva bostäder med höga boendekvaliteter. Även mindre ytor känns rymliga, trivsamma och dynamiska. Läget vid parken tillsammans med den soliga innergården är dessutom guld värt, säger Jonas Johansson arkitekt på Jais Arkitekter.
Bulltofta Friluftsstad beräknas stå helt klart 2021 och kommer att bli som en liten mysig småstad i storstaden. Redan idag finns det gott om förskolor och grundskolor, servicebutiker och annan handel i och nära området.
3D Bild: Yellon