Nyheter

Fastighets AB 3Hus expanderar

Fastighets AB 3Hus, systerbolag till BAB bygg, utvecklar sin verksamhet och förstärker inom projekt- och fastighetsutveckling genom rekryteringen av Joakim Lindahl och Mikael Sjunnesson. Till hösten beräknas även företagets utbyggnad av huvudkontoret på Bronsgatan i Åstorp vara färdigbyggt. 
– Styrelsen för Fastighets AB 3Hus har tagit ett inriktningsbeslut att vi skall expandera och utveckla vår projekt- och fastighetsutveckling. Målet är att bli en av södra Sveriges mest aktiva och attraktiva samhällsutvecklare. Rekryteringen är en tydlig signal till marknaden. Deras kompetens är unik och kommer tillföra enorm energi och fart i våra expansionsplaner, säger Christer Andersson, VD Fastighets AB 3Hus.
Joakim Lindahl kommer närmst från Navet där han ansvarat för Navet Corporate Finance. Dessförinnan har Joakim arbetat 16 år inom NCCs, bland annat som avdelningschef för byggverksamheten i Nordvästra Skåne och Halland. Mikael Sjunnesson har över 30 års erfarenhet från olika roller inom entreprenadbranschen, senast som Affärschef på PEAB Helsingborg, men även som uppdragsledare hos WSP. Både Joakim och Mikael kommer att utgå ifrån kontoren i Åstorp, Malmö och Halmstad, men vara verksamma i södra Sverige.
– Fastighets AB 3Hus har en enorm styrka av att vara en del i BrA Invest-koncernen, med systerbolagen BAB bygg och anläggning, Dogman och KB Components, vilka ger oss ovärderliga kunskaper om andra branscher och som gör att vi har en helt annan förståelse för våra kunder och deras verksamheter, säger Joakim Lindahl.
– Vårt nära samarbete med BAB bygg och anläggning (en del av BrA Invest-koncernen) ger oss bra lokal marknadskännedom och gör att vi snabbt kan fatta beslut om investeringar. Vi är det lilla personliga företaget med den stora koncernens fördelar tillägger Mikael Sjunnesson.
I samband med expanderingen byggs lokalerna i Åstorp ut, och till hösten beräknas den nya kontorsdelen vara klar. De dryga 1100 m² kommer delas med systerbolaget BAB.
Bilden:
Mikael Sjunnesson (t.v.) & Joakim Lindahl (t.h.).