Nyheter

Norrterna – namnet på hela Sveriges bostadsbolag

Oscar Properties presenterar nu Norrterna – det nya bolag inom Oscar Properties Holding som ska utveckla och bygga kvalitetsbostäder på expansiva orter runt om i Sverige till priser som konkurrerar med nybyggda hyresrätter.
VD för bolaget är Jonas Hermansen och målet är att snabbt växa bland de 243 kommuner som idag har underskott av bostäder.
Först ut är utvecklingen av bostäder i projekten Skogsbacken och Skogsläntan i Gullberna Park i Karlskrona. Byggstart är planerad mot slutet av 2019.
Byggstart är planerad mot slutet av 2019 och projektet sker i samarbete med Samhällsbyggnadsbolaget.
– I dagens marknad gäller det som bostadsutvecklare att hitta nya möjligheter. Genom att utveckla nya affärsområden inom Oscar Properties blir vi mindre påverkade av marknadssvängningar och får fler ben att växa på. Med Norrterna ser vi en möjlighet att tillsammans med olika partners utveckla bostäder som kan göra en verklig skillnad, både för boende och för Oscar Properties, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.