Nyheter

Diös utvecklar lokaler i Umeå till Folkpools första fysiska butik

Den rikstäckande pool- och spabadleverantören Folkpool öppnar sin första fysiska butik. Butiken öppnar på Storabirk i närheten av centrala Umeå. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu de 450 kvadratmeter stora lokalerna till öppningen som sker lördagen den 13 april.
Familjeföretaget Folkpool grundades 1968 och finns runt om i hela Sverige med marknadens största sortiment av pooler och spabad. Bolagets fokus är att erbjuda pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.
– Det känns jätteroligt att välkomna populära Folkpool till våra lokaler. Det är också jättekul att vi kan möjliggöra för deras första fysiska butik. Nu ser vi fram emot öppning, säger David Nygren, uthyrare, Diös.
– Genom en helt ny satsning för oss kommer vi stärka vår position som helhetsleverantör inom pool- och spabad. För oss är Umeå attraktiv som stad och vi tror starkt på utvecklingen i likhet med vad Diös gör. Vi är glada över vårt fina samarbete med Diös och se fram emot en varm och lång sommar med många dagar vid poolen, säger Erik Westman, platschef, Folkpool.
Bild: Diös