Nyheter

Storsatsning på stadsutveckling under Almedalsveckan 2019

A Beautiful Soup utvecklar sitt stadsutvecklingskoncept under Almedalsveckan. Efter förra årets succé dubbleras nu satsningen till två heldagar i en centralt belägen trädgård i Visby. Den 1- 2 juli kommer företag, politiker och organisationer som brinner för hållbar stadsutveckling att samlas på den gemensam arenan Stadsutvecklingsdagarna.
Almedalsveckan blir en allt viktigare mötesplats för de företag, organisationer och opinionsbildare som är engagerade i stadsutvecklingsfrågor. Visby samlar under första veckan i juli fler och fler politiker från landets kommuner och regioner, och de som vill sprida sina idéer gör klokt i att vara där.
Under Stadsutvecklingsdagarna samlas företag som är engagerade i social hållbarhet, bygg- och fastighetsfrågor, digitalisering, framtidens mobilitet, attraktiva mötesplatser i staden, energifrågor, kultur, smarta städer och Proptech. Allt med ett stort fokus på hållbarhet.
Stadsutvecklingsdagarna arrangeras måndagen och tisdagen den 1 och 2 juli och består av seminarier, rundabordssamtal, mingel och andra aktiviteter på Trappgränd i Visby.
Genom Stadsutvecklingsdagarna erbjuder vi en unik multidisciplinär arena, där företag, politiker, organisationer och akademi möts. Där vi tillsammans diskuterar hur vi bygger framtidens hållbara städer, säger Emelie Löthgren, vd på PR-byrån A Beautiful Soup som arrangerar Stadsutvecklingsdagarna.
Under förra året hade Stora Stadsutvecklingsdagen premiär i Almedalen, och nu har arrangemanget utvecklats till två dagar med en tydligare profil som mötesplats. Trädgården kommer att ha en skön loungekänsla och vara en plats för spontana möten och soffhäng.