Nyheter

Salesforce Basecamp Stockholm 2019

För femte året i rad anordnar Salesforce ett event i Stockholm dit nuvarande och presumtiva partners välkomnades för att mingla och utöka sitt nätverk.
Evenemanget som hålls på Waterfront Congress Center inbjuder till seminarier och presentationer samt olika break out sessions. Här får deltagarna möjligheter att inhämta nya kunskaper och ta del av kunders och partners erfarenheter av Salesforce. Det är ett unikt tillfälle att lära sig mer om Salesforce och möta produktexperter på plats som visar hur just ditt företag kan utveckla sina affärsmöjligheter. På plats finns cirka 1800 besökare. I dagens digitala värld blir allt smartare och snabbare, eftersom människor, produkter och enheter blir alltmer kopplade. För att hålla fast vid denna snabba och alltmer sammanhängande värld måste företagen tänka annorlunda och innovativa för att kunna ansluta sig till sina kunder.
Vad är Salesforce?
Salesforce är världens främsta CRM-plattform (Customer Relationship Management). Molnbaserade CRM-applikationer för försäljning, service, marknadsföring med mera kräver inte IT-experter för att konfigurera och hantera.