Nyheter

Götenehus säljstartar ny etapp i Åkarp

Nu släpper Götenehus nästa etapp av brf Åkarps Ängslycka med elva bostadsrätter på 77 och 112 kvm i radhus- och parhusutförande. Med sitt strategiska läge i Öresundsregionen har Åkarp alltid varit populärt bland barnfamiljer, men även den äldre generationen trivs i samhället.
I denna grönskande miljö finns sedan tidigare första etappen med totalt 31 bostadsrätter där inflyttning är planerad till sommar och höst 2019. Båda etapperna kommer att ingå i samma bostadsrättsförening.
Sofia Danås, Projektutvecklare Götenehus, har redan märkt av ett enormt intresse för nästa etapp.
– Vi vet att läget är eftertraktat, första etappen såldes slut på en vecka, så det känns roligt att kunna erbjuda de som inte hann boka sig på en bostad då en ny chans och vi ser även att det tillkommit många nya intressenter. På onsdag kommer vi att hålla ett informationsmöte där vi informerar mer om projektet tillsammans med mäklarbyrån Våningen & Villan. Även Sparbanken Skåne finns på plats samt Svenska Kakel som kommer att informera om sina produkter och tillvalen i projektet. Vi har redan över 60 personer som har anmält sitt intresse för mötet.
Området är lugnt och barnvänligt med bekvämt pendlingsavstånd till både Malmö och Lund. Husen är trivsamma och yteffektiva och har placerats runt en lugn innergata. Alla husen har en liten trädgård med altan och trätrall.
Bild: Götenehus