Nyheter

Sjölins Smide expanderar

Det 136-åriga Hudiksvallsföretaget Sjölins Smide AB är ett av landets största och mest anlitade och efterfrågade företag inom stålkonstruktioner och stålbyggnationer. Nu bygger man ut sina lokaler för att kunna möta kundernas krav och önskemål. För att ge ökad service till kunderna har man förstärkt organisationen med:
Egen konstruktionsavdelning
Fler projektledare
Större ekonomiavdelning
Planering/produktionsteknik.
Fakta:
Sjölins Smide AB medverkar i stora industri- och byggprojekt landet runt. Sjölins Smides ledstjärna är att vara främst inom avancerad stålkonstruktion. Sjölins Smide AB utför hela stomentreprenader och tillverkar smide i både stål och rostfritt för alla typer av byggprojekt inom industrin, den offentliga sektorn, sjukhus, is- och idrottshallar och andra offentliga byggnadsprojekt.