Nyheter

Raybased förstärker organisationen

Med syfte att öka försäljningen ytterligare och skapa fler affärer förstärker nu Raybased sin organisation genom rekrytering av Michael Odälv som ny affärsutvecklingschef. Anställningen började gälla från och med första april. Med sin gedigna erfarenhet inom teknik, mjukvara och global försäljning kommer han också vara en viktig del i Raybaseds internationella expansion. Michael kommer närmast från Metrum där han har haft rollen som Global Sales Manager.
Michael har lång erfarenhet av ledande positioner, bland annat som Vice VD och Global Säljchef på Kvaser och VD på Arccore. I dessa roller har han bland annat ansvarat för dotterbolag i USA, Kina och Tyskland samt startat upp nya dotterbolag i Indien och Hong Kong. Erfarenheter som blir värdefulla vid Raybaseds etablering internationellt.
Jag har alltid varit en tekniknörd, programmering och hårdvara ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom har jag en stor passion för försäljning, strategifrågor och framtagning av olika affärsmodeller och kanalstrategier. Jag kan både diskutera teknik med utvecklaren och affärsutvecklingsfrågor med företagsledningen. Raybased har en unik lösning och ett erbjudande som saknas i marknaden. Jag ser en enorm affärspotential i företaget, säger Michael Odälv, nytillträdd affärsutvecklingschef hos Raybased.
– Vi är otroligt glada över att välkomna Michael till oss på Raybased. Med sina goda erfarenheter och höga kompetens kommer han att få en central roll både för försäljningen i Sverige och i vår internationella expansion. Vi ser också fram emot att kunderbjudandet utvecklas och förstärks – något som vi är övertygade om kommer skapa fler affärer, säger Jonas Almquist, VD Raybased.
Om Raybased AB
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, kyla, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybased gör fastigheter smarta, enkelt. www.raybased.com
Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com