Nyheter

Stenvalvet tecknar nytt hyresavtal med Försäkringskassan i Kalmar

Fastighets AB Stenvalvet tecknar nytt 6-årigt hyresavtal med Försäkringskassan i fastigheten Valfisken 2 i Kalmar.
På en yta av drygt 5 000 kvm ska ett moderniserat och mer flexibelt storkontor skapas för ungefär 350 medarbetare. 2014 flyttade Försäkringskassan in i fastigheten Valfisken i Kalmar och nu har Stenvalvet och Försäkringskassan kommit överens om att anpassa lokalerna till Försäkringskassans förändrade behov. Lokalerna kommer att göras om till ett aktivitetsbaserat kontor och arbetet påbörjas under våren och beräknad inflyttning är i december.
Stenvalvets förvaltningschef Mattias Tegefjord önskar Försäkringskassan välkomna till ytterligare sex år i fastigheten.
– Att Försäkringskassan ger Stenvalvet nytt förtroende känns jätteroligt. Det gläder mig att vi nu gemensamt ska tillskapa en ny, modern och långsiktig kontorslösning i Kalmar som är anpassad efter Försäkringskassans behov, säger Mattias Tegefjord Förvaltningschef på Stenvalvet.
Bild: Stenvalvet