Nyheter

Renta går samman med Hyrmaskiner i Värmland AB

Renta utökas genom en sammanslagning med Hyrmaskiner i Värmland AB som innehar två depåer på orterna Arvika, Sunne och Karlstad.

– Närheten till Kristinehamn och Karlskoga gör sammanslagningen idealisk för att kunna erbjuda kunderna förbättrad -tillgänglighet i regionen, kommenterar Joacim Johansson Vd för Renta sammanslagningen.

Renta fortsätter att expandera och går samman med Hyrmaskiner i Värmland AB som grundades 2005 och omsätter idag 45 MSEK med 16 stycken medarbetare. Inklusive Globen, Borås, Jönköping och Hässleholm utökar Renta med 6 depåer under 2019 och sammanlagt nr 30, 31 och 32 i ordningen.

– Jag vill varmt välkomna Hyrmaskiner i Värmland AB till Renta-familjen. Det gläder mig att -Hyrmaskiner ansluter till oss, de delar vårt synsätt att göra affärer på, närheten till Kristinehamn och Karlskoga gör sammanslagningen idealisk för att kunna erbjuda kunderna förbättrad tillgänglighet i regionen samt är Värmlands enda -länstäckande uthyrare med en härlig personlig uthyrning, säger Joacim Johansson, Vd för Renta.

– Det ska bli mycket spännande att bli en del av Renta. Vilket innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ett större sortiment av maskiner och tjänster, dessutom kommer vi nu kunna vara mer tillgängliga och stödja kunderna inom ett större geografiskt område, säger Kristian Berndtsson, Vd Hyrmaskiner