Nyheter

Optimera energiförbrukningen med Panasonics nya PRO-HT-tank

Panasonic introducerar ett nytt sortiment av PRO-HT-tankar med hög prestanda och flexibla egenskaper, framtagna för kommersiellt bruk.
PRO-HT-tanken har ett varmvattensystem som fungerar allra bäst i kombination med ECOi 3 rörs system tack vare ett innovativt värmeåtervinningssystem som producerar hett vatten utan booster, vilket maximerar prestandan. PRO-HT DHW är kompatibel med ECOi-enheter och levereras i tre storlekar: 1 000, 500 och 200 liter (PAW-VP1000/500/200LDHW).
När den används med ECOi 3 rörs system kan 1000-literstanken producera varmvatten upp till 65˚C tack vare ett värmeåtervinningssystem. Systemet medför inte några extra omkostnader vilket minskar både driftskostnader och energiförbrukning.
Lösningen ger ett högt COP-värde på upp till 6,70, vilket gör det till en bra ekonomisk lösning för större kommersiella företag, som exempelvis hotell. PRO-HT-tanken har en dubbelpipig nano-teknologi (rör i rör) på endast 0,1 mm vilket garanterar utmärkt värmeöverföring. Detta bidrar till minskad värmeförlust och minskade kostnader. Vid anslutning till R32 PACi eller ECOi 2 rörs kan systemet producera upp till 75 ˚C varmvatten med energiklass A +.
Alla produkter i PRO-HT-serien behandlas med en inre och en yttre lackerad metallyta för att avlägsna föroreningar som fläckar och rost från järnmetaller. Produkterna är lätta att installera och inga extra tillbehör behövs, vilket spar tid och minskar installationskostnaderna. PRO-HT-serien är en pålitlig, kostnadseffektiv och framtidssäkrad lösning som hjälper företag och organisationer av olika storlek att reducera miljöpåverkan i sina fastigheter.