Nyheter

Smakfull nyhet: Byggmax utökar sin drive in med plankstek

Byggmax har sedan tidigare en drive in där du enkelt kan lasta bygg- och trädgårdsprodukter. Nu utvidgar de sortimentet genom att servera plankstek.
Byggmax erbjuder byggvaror av hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Som en del i att alltid göra det smidigt och enkelt för de som handlar, så har Byggmax en drive in där du lätt kan lasta dina varor själv. Med inspiration från snabbmatsrestaurangernas drive in så inför nu Byggmax servering av plankstek. Du väljer själv ut det rätta virket, så spröjsar Byggmax mos och fixar biffen.
I alla byggprojekt är planering en viktig del och detsamma gäller för planksteken. Det första man ska bestämma när man startar är hur slutresultatet ska se ut, man skapar en inre bild av det man vill åstadkomma. Sedan kommer de praktiska detaljerna. Något som kan vara värt att börja med är att avgöra vilken sorts virke man ska använda. Sen ska moset läggas på plats och inte minst köttet. Det gäller att hålla tungan rätt i mun.
– Kvaliteten på virket har visat sig totalt avgörande hur köttet smakar. En riktigt bra planka gör att köttets fibrer får en mer grillad arom och saftigare smak, säger Karin Aprillo som är initiativtagare till Byggmax Plankstek.
Byggmax börjar serveringen av plankstek den 1 april 2019. Självklart kan du använda plankan till din byggdröm när du ätit upp. DIY på ett helt nytt sätt.