Nyheter

Lernia satsar i Norrköping

Lernia är störst i Sverige på bemanning av yrkesarbetare. För att ytterligare stärka sin marknadsposition etablerar man sig i Norrköping. Genom att rekrytera Anette Hedberg från Manpower vill man ta en position som en av de ledande inom bemanning i Östergötland.

Norrköpingsområdet med sin industrihistoria är en viktig region för svensk industri. Lernia arbetar idag med flera av Sveriges största företag och har spetskompetens inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik.
– Norrköpingsområdet har ett starkt näringsliv med flera intressanta industriföretag. Vi har ett brett tjänsteutbud av bemanning, rekrytering, utbildning och karriärväxlingstjänster som vi tror kommer uppskattas av företagen i Norrköping. Med våra erfarenheter och kunskaper från samarbeten med flera av Sveriges största företag, vill vi tillsammans med Norrköpings näringsliv bidra till fortsatt utveckling av kompetensförsörjningen i regionen, säger Magnus Franzén, regionchef Lernia.
Anette Hedberg rekryteras från Manpower där hon varit sedan 2003, senast i rollen som affärsområdeschef.
– Jag ser fram emot att kombinera min långa erfarenhet från branschen med att få vara med att bygga nytt. Norrköping och Östergötland är en jättespännande marknad med väldigt stor potential framförallt inom lager och logistik vilket är ett område där Lernia ligger i framkant. Jag tror att varje kund kommer kräva sin egen unika lösning vilket kommer ställa högre krav på leverantörerna, något jag ser fram emot att vara med att bidra till. Det ska bli riktigt kul att fortsätta utveckla Norrköpings näringsliv, säger Anette Hedberg.
Lernias kontor kommer att ligga på Olai Kyrkogata 50 i centrala Norrköping. Anette Hedberg tillträder som platschef i Norrköping den 1 april.