Nyheter

MKB Fastighets AB vann pris för nöjdaste kunderna i nyproduktion

Kunderna i två av MKB Fastighets ABs nybyggda hus är väldigt nöjda med sitt boende. De gav så höga betyg att MKB kammade hem vinsten i en nationell tävling med fler än 85 bostadsbolag.
MKB fick priset ”NKI Guld 2019” för mest nöjda kunder i nyproducerade fastigheter på Limhamn och i Katrinelund. NKI står för Nöjd Kund Index och mäter de boendes betyg vad gäller kvalitet och kundnytta. Det är en årlig tävling med ett branschpris som går till de bostadsbolag som visar bäst hyresgästbetyg i olika kategorier.
Varför vann MKBs nyproduktion?
Susanne Forsberg, uthyrningschef:
– För att få högt NKI på ett nyproduktionsprojekt krävs både höga enskilda prestationer och ett gott samarbete från de inblandande medarbetarna på nyproduktion, uthyrning och förvaltning. Det är vi bra på.
Sven Hallberg, husvärd på Limhamn:
– Jag har lagt mycket tid på att få kunderna i Borrsnäckan att trivas. De är väldigt glada för och engagerade i sitt boende och trivs med varandra. Ofta kommer de med många bra idéer till utveckling av boendet som jag försöker förverkliga.
Jens Kindt, nyproduktionsprojektledare Rönnen:
I Katrinelund var vi klara med allt i god tid och kunderna där uppskattar ett prisvärt boende. Detta är ett nybyggt byggt hus i ett befintligt bostadsområde och fördelen med att flytta in här är att all service och kommunikation finns och fungerar från första dagen. Det ger ett bra NKI.