Nyheter

Helhetsgrepp på Bostadsforum

Bostadsforum den 10-11 april tas ett helhetsgrepp på bostadsmarknaden. Det är mötesplatsen för dig som vill ta del av den senaste utvecklingen och aktuella analyser.
Välkommen till Bostadsforum 2019 för att uppdatera dig på verkligt läge. Över 50 experter ger sin syn och förslag på nya lösningar. Perfekt för dig som vill ha ett träffsäkert beslutsunderlag för de kommande åren. Bostadsforum 2019 leds av KDs tidigare bostadspolitiska talesperson Caroline Szyber. Caroline är idag fristående konsult inom bostadsutveckling. Även Tor Borg, tidigare Chefsekonom på SBAB kommer att leda ett av temaspåren dag två. Några av årets talare är Johan Löfstrand, Socialdemokraternas bostadspolitiska talesperson och Mats Green, bostadspolitisk talesperson från Moderaterna.
– Vi vill skapa diskussion kring hur vi kan minska bostadsbristen som nu råder i många av Sveriges kommuner. Det är en allmän uppfattning att det råder oklart läge på Svensk bostadsmarknad. Klart är att vi behöver bättre analyser och nytänk. Vi behöver ökad träffsäkerhet i planeringen av fler nya bostäder. Vi behöver också lösa några knutar på befintlig hyresmarknad. Bostadsforum är en enorm möjliggörare i det att vi får alla inblandade aktörer att mötas, säger Kurt Elstad som är en av arrangörerna bakom Bostadsforum.
Nästa vecka är det dags för Bostadsforum. För femte året genomförs Bostadsforum ett event där man tar upp Bostadsfrågor ur alla perspektiv.
I år är de mest aktuella frågorna nedgången i bostadsbyggandet, finansiering och bolånekrav som påverkar bostadsmarknaden negativt.
Bostadsbehovet är också en het fråga som behöver analyseras djupare.
och till sist så har vi bostadssociala frågor och utanförskap som nu har blivit en allt hetare fråga, hur löser vi detta?
Med 55 talare under 2 dagar så ges  en heltäckande bild av dagsläget på svensk bostadsmarknad.
Bokningen stänger på måndag 12.00
Läs mer och boka din plats på;
www.bostadsforum.nu
Välkommen till kraftsamlingen för att utveckla fler och bättre bostäder
10-11 april 2019 – Friends Hotel i Solna
FLER ÄN 50 TALARE MEDVERKAR!
Under två dagar samlas årligen branschens alla aktörer och presenterar det senaste inom området bostäder, projekt och boendefrågor. Man belyser, analyserar och presenterar de senaste trenderna och marknadsinformationen från Bostadssverige. Samtidigt hålls även en mässa där branschens aktörer kan visa upp sina projekt, företag, tjänster och produkter.
På Bostadsforum presenteras många konkreta exempel på nya bostäder. Arrangörerna  vill visa vägen mot hur vi kan minska bostadsbristen som nu råder i många av Sveriges kommuner. Bostadsforums fokus är lösningsorienterat.
Konferensen fokuserar på projektutveckling, marknadsfrågor och social hållbarhet med ambitionen att visa på nya idéer och konkreta lösningar. Frågor som tas upp är bostadsproduktion, planering, marknadsanalys, hyror, finansiering, produktionskostnader, social hållbarhet, projektutveckling och nya bostadslösningar.
I år på Quality Hotel Friends Solna
Bostadsforum 2019 genomförs i år på Quality Hotel Friends Solna. Ta med familjen och passa på att besöka Mall of Scandinavia som ligger 50 meter från hotellet.
Bostadsforum fokuserar på projektutveckling, marknadsfrågor och social hållbarhet med ambitionen att visa på nya idéer och konkreta lösningar. Frågor som tas upp är bostadsproduktion, planering, marknadsanalys, hyror, finansiering, produktionskostnader, social hållbarhet, projektutveckling och nya bostadslösningar.
Boka plats på:
bostadsforum.nu.
På plats kan ni även besöka Stordåhd Kommunikation AB där vi visar upp vad vi kan erbjuda för er marknadsföring och kommunikation mot marknaden.
Ladda ner programmet här;
http://bostadsforum.nu/wp-content/uploads/2019/03/bostadsforum_6sid_2019-03-05_ny.pdf