Nyheter

Strategisk rekrytering till Indoor Energy i Göteborg

Indoor Energys starka utveckling fortsätter och vi tar nu nästa steg i utvecklingen av Indoor på västkusten genom att anställa Tony Serenban som avdelningschef. Tonys uppdrag blir att växa den lokala verksamheten runt stor-Göteborg tillsammans med befintlig personal lokalt i Göteborgsområdet.
Tony har varit verksam i branschen och på Göteborgsmarknaden i över 30 år och har ett gediget kontaktnät. Senast kommer Tony från rollen som distriktschef på Caverion i Göteborg där han ansvarat för projektsidan. I tidigare roller har Tony byggt upp och drivit serviceavdelningar både inom gamla YIT, Elajo och på Sodexo.
På frågan om varför Tony väljer Indoor Energy svarar han:
– Det finns ingen spelare som Indoor Energy här på Västkusten. Indoor:s fokus på service av kyla, värme, ventilation och styr & reglerteknik ger ett unikt erbjudande som jag verkligen tror att de lokala fastighetsägarna kommer att uppskatta. Jag drivs av att utveckla verksamheter och bygga starka lag, jag har gjort det vid flera tillfällen under min karriär och när jag träffade Mats Bjelkevik och gänget på Indoor blev jag inspirerad att anta utmaningen.
Det saknas en aktör som Indoor på Västkusten
Fastighetsbranschen förändras och energi- och miljökraven ökar i snabb takt. Efterfrågan på energieffektiva lösningar och kraven på en högre och smartare servicenivå ökar. Indoor har utvecklat en metod som sänker både energiförbrukning och kostnader för fastighetsägare.
– Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att rekrytera rätt för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy.
Bilden:
Tony Serenban