Nyheter

Lidl rekryterar för fortsatt expansion

Lidl Sverige expanderar med flera nya butiker, nytt centrallager i Örebro och nytt huvudkontor i Barkarbystaden, i fokus står hållbarhet och innovation. Den fortsatta expansionen ökar behovet av ytterligare kompetens. Nu förstärks byggavdelningen i Malmö med ytterligare två byggprojektledare, Robert Zubkowicz och Fredrik Andersson.
Lidls fastighetskontor i Malmö växer genom rekryteringen av Robert Zubkowicz och Fredrik Andersson. Robert kommer närmst från HSB Projektpartner som projektledare nybyggnation och har dessförinnan arbetat på TEMA och MKB. Fredrik har jobbat på Lidl i 15 år, senast som chef för ombyggnadsteamet.
Tillsammans med etablering- och förvaltningsavdelningen ska de ta Lidls expansion till nästa nivå i Södra Sverige. Målet är att det ska finnas 200 butiker från norr till söder till och med 2020.
– Det känns fantastiskt kul och utmanande att få bidra till Lidls fortsatta framgångar i Sverige. Ser verkligen fram emot att träffa alla och komma igång med mina projekt, säger Robert Zubkowicz.
– Med våra högt ställda ambitioner är strategiska nyrekryteringar av största vikt. Vi växer starkast i branschen och med hög kompetens kan vi fortsätta hålla högt tempo i vår nybyggnation. säger Lulu Gylleneiden, Fastighetschef Lidl.

Foto: Lidl