Nyheter

ChromoGenics får order från Fabege

Fastighetsbolaget Fabege har valt ConverLight för projekt Farao 8 till ett värde av 1,3 miljoner kronor med en option på ytterligare 3,1 miljoner att avropas Q2-19.
Fabege vill skapa bättre arbetsmiljö i denna glasfastighet som byggdes så sent som 2012 genom att avlägsna externa solskyddsanordningar för att på så sätt leverera en fastighet med fin utsikt och god komfort för hyresgästen. Genom att använda ChromoGenics produkter behövs inte externa solskydd.
Generalentreprenör för projektet är Reomti Bygg AB och ChromoGenics agerar underleverantör i detta fall.
– Vi är väldigt glada över att Fabege valt vår produkt. Genom ConverLight produkten får byggnaden en bättre energieffektivitet samtidigt som komfort och välbefinnande hos hyresgästerna ökar, säger CEO Jerker Lundgren.
Bild: ChromoGenics