Nyheter

Aarsleffs Rörteknik tillbaka på årets Fastighetsmässa

En av alla utställare på Fastighetsmässans avslutande dag på torsdagen var Aarsleff Rörteknik.
– Det här är rätt kundgrupp. Byggföretag, men också många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och förvaltare av olika slag, förklarade entreprenadsäljare Jonas Eklund när Svensk Byggtidning på torsdagseftermiddagen besökte företagets Monter B15 på mässan i Kista.
Aarsleff Rörteknik har lång erfarenhet som utställare på Fastighetsmässan. För entreprenadsäljare Jonas Eklund var årets mässa det tredje besöket.
– Det är ingen som köper relining över disk. Däremot kan en process hos oss börja här.
Hur har årets mässa avlöpt?
– Vi har haft många potentiella kunder som kommit hit. Det har varit bra drag. Men efter halv tre igår onsdag var det väl lite väl lugnt…
Danska Aarsleff Rörteknik renoverar gamla ledningar åt fastighetsbolag och enskilda bostadsrättsföreningar. Detta med hjälp av strumpmetoden.
Ett flexibelt foder vrängs in i det gamla röret med hjälp av tryckluft. Som sedan härdas till ett nytt plaströr och en självbärande ledning i det gamla röret.
– Vi är en pålitlig partner som har hållit på i 30 år med relining, har Jonas Eklund under två mässdagar förklarat för intresserade besökare i Aarsleffs monter på mässan i Kista.
Nordens ledande Fastighetsmässa firade i år 10 årsjubileum med 280 utställare, 50 talare och en lång rad för fastighetsbranschen högaktuella aktiviteter och event.
Bilden:
Entreprenadsäljare Jonas Eklund, till vänster, med kollega bakom disken vid Aarsleff Rörtekniks monter på Fastighetsmässan i Kista.