Nyheter

Ny vd för Lejonfastigheter

Micael Antamo tillträdde den 4 mars som vd för Lejonfastigheter AB i Linköping,

– Vi hälsar Micael Antamo varmt välkommen, säger Björn Immerstrand, ordförande för Lejonfastigheter AB. Micael har en mångårig och bred erfarenhet av ledningsuppdrag, till stor del inom fastighetsbranschen. Vi i styrelsen anser att Micael kommer att bidra med mycket kompetens och nytänkande, och vi tror att han framgångsrikt kommer att driva bolagets utvecklingsarbete vidare.
– Äntligen är det dags. Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen, säger Micael Antamo. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling.
Micael Antamo kommer närmast från tjänsten som verkställande direktör för Norrevo Fastigheter i Norrköping. Han efterträder tillförordnad vd Susanna Roback.