Nyheter

Ramirent fortsatt stolt värd till Stafettvasan

Ramirent är för elfte året i rad stolt värd till Stafettvasan, som går av stapeln fredagen den 1:a mars. Totalt 13 000 skidåkare fördelat på 2 600 lag deltar i årets upplaga av loppet.
Ett lag med fem skidåkare delar på den 90 kilometer långa sträckan från Sälen till Mora och gällande åkteknik är den klassiska. Även om många av sträckorna är förhållandevis korta krävs träning och bra förberedelser.I år tävlar sammanlagt 45 Ramirent-lag, som antingen består Ramirents anställda eller av kunder till Ramirent.
Ramirent har samarbetat med svensk idrott sedan 2004 – ett arbete som bygger på kontinuitet oavsett om det är hög- eller lågkonjunktur. Utöver Stafettvasan sponsrar Ramirent för närvarande även idrottssatsningarna Svenska Rallyt och Scandinavian Invitational (fd. Nordea Masters).
I Sverige är skidåkning en tradition och en folksport, som symboliserar hälsa och förenar hela familjer i en härlig utomhusaktivitet. Skidåkning är också en sport som sammanför människor, oavsett ålder och kön. Längdåkning passar både yngre och äldre, kvinnor som män.
– För oss på Ramirent är lagandan en viktig del i det dagliga arbetet – något vi uppmuntrar och kontinuerligt arbetar med. Genom vår medverkan i Stafettvasan bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder och uppmuntrar samtidigt till god hälsa både hos våra kunder och våra medarbetare. Detta går helt i linje med vår vision – att ge oslagbar service inom maskinuthyrning. I år tävlar 45 lag under Ramirents flagg, och som vanligt tog startplatserna slut inom några dagar när de släpptes i oktober. Det ser vi som ett positivt tecken på att vi stödjer rätt ändamål, säger Saiva Zalkalns, marknads- och kommunikationschef på Ramirent AB.
Foto: Ulf Palm/Vasaloppet