Nyheter

Ömangruppen etablerar sig i Värnamo

Det är nu klart att WVent AB i Värnamo går in i Ömangruppen. Företagets tidigare ägare Jonas Gunnarsson kommer att arbeta som serviceledare på Ömangruppen på det nya kontoret i Värnamo.
– Det känns helt rätt, Ömangruppens värderingar stämmer bra överens med mina egna. Framgången ligger i ett stort engagemang, hög kvalitet och att hålla vad man lovar. Jag har hunnit skapa många goda relationer på orten som jag vill bygga vidare på, säger Jonas Gunnarsson.
Ömangruppen tar nu över kontoret på Klockarevägen i Värnamo och inom kort kommer Ömangruppens logotyp att synas på kontoret och på företagets bilar och arbetskläder.
– Det största förändringen för min del blir att jag får en mycket större flexibilitet och intern support eftersom Ömangruppen har en organisation med många olika kompetenser. Vi kan nu erbjuda kunderna i Värnamo tjänster inom fler teknikområden som kyla, värme och styr- och reglerteknik.
WVent har funnits i Värnamo sedan 2007, men Jonas har varit i branschen betydligt längre än så.
– Jonas kommer in i Ömangruppen med totalt 21 års erfarenhet från branschen och han är väldigt välkommen in i gänget. Det känns väldigt positivt att vi nu kommer ännu närmare våra kunder i regionen och får en lokal förankring i Värnamo, säger Mattias Park, regionchef för Ömangruppen Mitt.
Bilden:
Mattias Park, regionchef och Jonas Gunnarsson, serviceledare på Ömangruppen.