Nyheter

Kloka hus ska byggas i Landskrona

Området Karlslund i Landskrona ska utvecklas under de kommande åren, som en helhetssatsning från Landskrona stad. Här ska BoKlok bygga 24 radhus i barnvänliga kvarter.
Husen kommer att ha 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. Alla hus byggs som bostadsrätter och kommer att ha egen trädgård med altan/uteplats samt en uppfart med plats för två bilar.
– På BoKlok bygger vi utefter Ingvar Kamprads grundidé, att bygga hem för vanliga människor med vanliga plånböcker. Genom att bygga våra bostäder i trä, hålla nere tillverkningskostnaderna utan att tumma på kvaliteten och alltid tänka i stora volymer kan vi erbjuda ett nybyggt hem till en lägre kostnad. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda just det i det här området i Landskrona, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.
Det nya kvarteret BoKlok Pilkronan kommer ligga i ett tryggt och barnvänligt område i Landskrona nära både parker och grönområden såväl som lek- och idrottsplatser – samtidigt som det är nära till både förskolor, skolor, centrum och inte minst till havet. Bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning, vilket innebär att en turordningslista upprättas vid säljstarten, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst.
Bild: BoKlok