Nyheter

Strategisk rekrytering till Indoor Energy

Indoor Energy starka utveckling fortsätter i Mälardalen, senast genom anställningen av Stefan Lindberg, tidigare ansvarig för Siemens Solutions partners i Sverige. Stefan har lång erfarenhet ifrån byggnadsautomation både som entreprenör, konsult och leverantör.
Stefan kommer tillsammans med Jan-Olov Josefsson, VD på Indoor Energy Control, att driva utvecklingen av styr och regler-teknik i serviceleveransen. Stefan kommer att vara övergripande ansvarig för styrutvecklingen inom Indoor Energy Services i mindre projekt och uppgraderingar. Indoor Energy Control fortsätter utvecklingen av nya stora projekt, där man idag är marknadsledande i Stockholmsområdet.
På frågan om varför Stefan väljer Indoor svarar han:
– Jag gillar Indoors sätt att utmana marknaden, det finns ett anslag som sticker ut i branschen och som verkligen gör skillnad. Därtill så känner jag flera av medarbetarna på Indoor och vet att det finns väldigt många kompetenta och trevliga personer där som jag ser fram emot att få arbeta med.
Det vi står inför kräver rätt rekryteringar
Fastighetsbranschen förändras och energi- och miljökraven ökar i snabb takt. Det gör att leveransen av fastighetsteknik kräver ny höjd för att möta efterfrågan på energieffektivitet och service.
– Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att rekrytera rätt för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy.

Bilden:
Stefan Lindberg.