Nyheter

Goda utsikter för snabb fönsterleverans

RAW som är Beijer Byggmaterials eget premiummärke lanserar en ny fönsterserie. Med ett utbud på 4600 olika fönster och med en leveranstid på endast 2 veckor för de 30 vanligaste modellerna, finns fönstren att beställa från och med vecka 9 i samtliga Beijerbutiker och via e-handel.
RAW 3-glasfönster kommer med 10 års garanti och har ett lågt U-värde på 1,1, vilket betyder att det klassas som energifönster. Fönstren som tillverkas i både trä och trä med aluminium kan måttanpassas samt erbjuder val av färg på aluminiumramen.
– Det känns nu otroligt spännande att få lansera våra RAW fönster på den svenska marknaden och parallellt öppna upp en e-handelslösning så att ett fönsterköp nu kan ske hemma i soffan, säger Fredrik Ringdahl försäljningschef för RAW.
RAW är Beijers eget varumärke för professionellt byggande och den krävande kunden.
Foto: Beijer Byggmaterial