Nyheter

Svensk Byggtidning mediapartner på Fastighetsmässan i Kista

Svensk Byggtidning medverkar på plats på Fastighetsmässan som mediapartner. Kom gärna och besök oss för att få ett fysiskt exemplar av tidningarna Svensk Byggtidning och Bygga Stockholm.  Vår monter finns i den övre entrén.
Detta är något av allt det som händer på Fastighetsmässan:
Brandskyddsföreningen om cellplast i fastigheter
Branden i Skövde i mitten av januari aktualiserar frågan om cellplast som isoleringsmaterial. Branden orsakade den här gången endast av egendomsskador, men i Grenfell Tower i London utvecklades branden till en mardröm där 71 personer miste livet. Lars Brodin och Ville Bexander från Brandskyddsföreningen talar om vad som hände och hur vi förhindrar att det sker igen.

Elvacoscenen onsdag 6 mars kl. 13.30
Läs mer här