Nyheter

Bästa utomhusfärgen någonsin

Jotun lanserar fasadfärgen DEMIDEKK Infinity, som med den nya banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har överlägsen glans- och kulörhållbarhet och håller längst av alla Jotuns utomhusfärger. Inför lanseringen har Jotun samarbetat med art directorn Therese Sennerholt och stylisten Pella Hedeby från Lotta Agaton Interiors, som tillsammans med fotografen Mikkel Mortensen skapat inspirerande bilder till vårens nya färgkarta.
– DEMIDEKK Infinity är den absolut bästa utomhusfärgen vi har utvecklat och i samband med lanseringen ville vi stärka varumärket DEMIDEKK genom att höja nivån i vår visuella kommunikation, både i vårt tryckta material och i våra digitala kanaler, säger Kristina Tunegård, Brand Manager för DEMIDEKK på Jotun.
­– När jag blev tillfrågad att ta mig an uppdraget insåg jag att DEMIDEKK:s utefärger är fantastiska produkter, men att de står i skuggan av sin populära systerprodukt Jotun LADY och behövde lyftas fram, berättar Therese Sennerholt, grafisk formgivare och art director.
Jotun har under 40 år kontinuerligt testat och utvecklat DEMIDEKK:s utomhusfärger för att tåla det skandinaviska klimatet. Den unika INFINITY-teknologin är en vidareutveckling av AMA-teknologi® och ger en suverän förbättring av glans- och kulörhållbarheten. DEMIDEKK Infinity har en självrengörande yta och ser nymålad ut längst av alla Jotuns utomhusprodukter.
För att göra det enklare att hitta harmoniska och enhetliga kulörkombinationer för husets fasad och olika detaljer som fönster och dörrar, samt grundmur och terrass har Jotun samlat sina mest populära och tidlösa färger i färgkartan DEMIDEKK – Vackra och Hållbara Utomhuskulörer. Färgtonerna är noga utvalda av Jotuns kulörexperter för att passa väl med skandinavisk arkitektur, natur och kulturlandskap.
Bild: Jotun