Nyheter

Renta expanderar och öppnar ny depå i Hässleholm

Renta öppnar en helt ny depå i Hässleholm och blir den åttonde depån i Skåne. Precis som övriga depåer kommer depån i Hässleholm att erbjuda ett komplett sortiment, vilket innebära förbättrad tillgänglighet för kunderna i området.
Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå på Tippvägen 2. Inklusive Borås och Jönköping öppnar Renta sin tredje depå under 2019. Tillsammans med depåerna Höganäs, Åstorp, Helsingborg Norr, Helsingborg Syd, Landskrona, Kävlinge och Malmö, blir Hässleholm den 8 depån i Skåne.
– Skånes västkust har vi mycket bra tillgänglighet på, så nu tar vi klivet in i Skåne och det är något som vi har planerat under en tid. Närheten till befintliga depåer gör att vi snabbt kommer att kunna erbjuda förbättrad tillgänglighet och samma kompletta sortiment som på övriga depåer, nu också i Hässleholm med omnejd, säger Joacim Johansson, Vd Renta.
Depåöppningen förväntas ske i mitten på april 2019.