Nyheter

Emil Gustafsson: Sustends nya produktionschef med sikte på att fortsätta utmana branschen

Sustend, det nytänkande byggkonsultbolaget, välkomnar Emil Gustafsson som ny produktionschef. Den nya rollen innebär en fortsatt utveckling av Sustends produktionsfunktion, vilket Emil ser som extra spännande i en tid då nya digitala möjligheter blir en allt större del av bygg- och fastighetsbranschen. 
Emil började på Sustend under 2013, då han gjorde sin LIA-praktik under utbildningen till Fastighetsingenjör. Sedan examen har Emil arbetat på Sustend som byggkonsult, först med fokus på besiktningar och underhållsplanering, för att senare gå över till projektledning av byggprojekt. Sedan förra året är han även gruppchef för teamet med byggprojektledare på huvudkontoret i Göteborg. Emil har ett stort engagemang och värdefulla kunskaper inom byggteknik och juridik. Han har varit projektledare för flera av Sustends större projekt, där utbyggnaden av Hede Fashion Outlet i Kungsbacka är ett pågående.
I sin nya roll kommer Emil ingå i ledningsgruppen. Det blir därmed ett ökat strategiskt fokus, vari Emil dels ser till Sustends position i branschen, men också branschens position i samhället.
– Vi har extremt spännande år framför oss och det kommer att hända väldigt mycket, säger Emil som ser fram emot utmaningen att få bygg- och fastighetsbranschen att hänga med i övriga samhällets utveckling. Med fokus på att fortsätta skapa största möjliga nytta för våra kunder och skapa långsiktiga värden i fastigheter, ser vi stora möjligheter med att den digitala utvecklingen på allvar gör intåg i branschen.
– Byggbranschen behöver inte vara ”som den alltid varit” – det vill vi vara med och se till”, säger Emil. Jag ser mycket fram emot min nya roll, det känns särskilt roligt att få fortsätta utvecklingsarbetet med alla fantastiska kollegor på Sustend. 
Foto: Victoria Busck