Nyheter

Stor leksaksbutik öppnar i Töcksfors Shoppingcenter

Extra Toys fortsätter att satsa stort i gränshandeln tillsammans med Olav Thon Gruppen. Töcksfors Shoppingcenter står näst på tur där Extra Toys etablerar sig med hela 1350 kvm.

I en ansträngd leksaksbransch satsar Extra Toys stort i gränshandeln tillsammans med Olav Thon Gruppen. Utöver befintlig butik i Nordby Shoppingcenter samt den nyligen öppnade butiken i Charlottenbergs Shoppingcenter så öppnar man även en stor butik i Töcksfors Shoppingcenter.
– Extra Toys passar väl in i gränshandeln med sina pressade priser och våra kunder besöker oss för att spara pengar genom goda köp. Extra Toys rimmar väldigt fint med våra ambitioner om att vara en attraktiv handelsplats för smart handel nära gränsen, säger Lars Erik Erøy, centerchef på Töcksfors Shoppingcenter.
Töcksfors Shoppingcenter genomgår just nu en stor utbyggnation om 9000 kvm och renovering av befintliga ytor. Öppning är planerad till påsk 2019 där aktörer som XXL Outlet, Asian Town, lågpriskedjan Normal, Steff Houlberg samt H&M tillhör de koncept som anslutit till projektet.
– Vi värdesätter att Extra Toys följer med oss på resan i den stora satsning vi gör i Töcksfors, Värmland. Leksaker är en bransch som just nu genomgår stora förändringar men Extra Toys har genom åren bevisat att de hanterar förändringarna mycket väl och de vet vad deras kunder vill ha, säger Hallgeir Åndal, VD Thon Property.
Bild från Extra Toys, Charlottenbergs Shoppingcenter.
Foto: Thon Property