Nyheter

Clarion Hotell Post utsett till Sveriges bästa hotell

Under torsdagskvällen korades Clarion Hotel Post i Göteborg, till “Sveriges Bästa Enskilda Hotell” under Grand Travel Awards på Grand Hotel i Stockholm.
– Jag blev helt rörd! Jag känner en otrolig stolthet över alla mina kollegor som levererar så hög servicenivå varje dag, tårarna bara rann när jag gick upp på scenen. Detta är så stort! säger Maria Vallin, Passion Manager på Clarion Hotel Post, som var på plats och fick ta emot priset på scen.
Grand Travel Awards arrangeras årligen av tidskriften Travel News. Juryn består av representanter från resebranschen och “Sveriges Bästa Enskilda Hotell” röstades fram av 1400 medarbetare på resebyråer runt om i landet. I kategorin tävlar svenska hotell som utmärkt sig under året, där Göteborg som destination stack ut med hela 7 av 16 nominerade hotell från staden. Clarion Hotel Post var nominerade tillsammans med många andra tongivande hotell såsom Grand Hotel Stockholm, Upper House och Pigalle. Till slut stod det dock klart att det var Clarion Hotel Post som vann titeln Sveriges Bästa Enskilda Hotell.
– Att få ta emot utmärkelsen Sveriges bästa hotell är såklart fantastiskt! Att den dessutom kommer från våra kollegor i resebranschen som vi jobbar så nära, gör utmärkelsen ännu viktigare och roligare. Detta är ett kvitto på att vi lyckas med vårt hårda arbete. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet skapa ännu fler anledningar att besöka oss under 2019, säger Sara Lake, General Manager på Clarion Hotel Post.
2018 var ett riktigt bra år för Clarion Hotel Post, som fortsatte att utveckla sina erbjudanden för både göteborgare och världsresenärer. Hotellets barområde genomgick en omfattande renovering för att fortsätta kunna vara göteborgarnas favoritställe för en After Work samtidigt som hotellets terrass fick en pizzaugn där napolitanska pizzor serverades under hela sommaren. Dessutom öppnade stadens första Rooftop Pool Club, en nyhet som uppskattades mycket av både gäster och göteborgare under den rekordvarma sommaren.
Tidigare under kvällen vann även Nordic Choice Hotels, som Clarion Hotel är en del av, priset som Sveriges Bästa Hotellkedja för nionde året i rad.
Nominerade i kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige var följande:
Avalon, Göteborg
Clarion Hotel Post, Göteborg
Clarion Hotel Wisby
Copperhill Mountain Lodge, Åre
Comfort Hotel Göteborg
Downtown Camper by Scandic, Stockholm
Hotel Eggers, Göteborg
Dorsia Hotel, Göteborg
Ett Hem, Stockholm
Lilla Hotellet i Nora
Lydmar, Stockholm
Grand Hôtel, Stockholm
Orbaden Spa, Vallsta
The Steam Hotel, Västerås
Upper House, Göteborg
Pigalle, Göteborg
Foto: Clarion
www.clarionpost.se/