Nyheter

Per Bolund talar på Årets Bygge

Den nytillträdde bostadsministern Per Bolund (MP) talar på Årets Bygge den 26 mars på Cirkus i Stockholm. 
Årets upplaga av Årets Bygge arrangeras i en ny tappning med ett flertal parallella heldagsseminarium. Nytt för i år är att Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn är arrangör tillsammans med Byggindustrin. Samarbetspartner till Årets Bygge är Svensk Byggtjänst. Per Bolund är avslutningstalare och kommer att ge sin syn på landets bostadssituation samt sina första två månader på posten som bostadsminister.
Om Årets Bygge
Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris som lyfter exempel på det bästa sektorn presterar utifrån ett helhetsperspektiv gällande samverkan, hållbarhet, kvalitet, arbetsmiljö och innovation. Varje vecka under hösten och vintern tillkännager tidningen Byggindustrin en ny nominering. Totalt nomineras 20 projekt som färdigställts under året. Därefter tar juryn vid och utser en vinnare som koras vid Årets Bygge-galan den 26 mars 2019 på Cirkus i Stockholm. Årets Bygge arrangeras av Byggindustrin och Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, i samarbete med Svensk Byggtjänst.
Vinnare 2018: Östra Länken i Luleå