Nyheter

LINK arkitektur rekryterar Karin Hammarskiöld

Karin Hammarskiöld kommer närmast från Sveriges Arkitekter där hon har arbetat med ledarskapsutbildning och kompetensutveckling. Hon har också en bakgrund från Tengbom och Strategisk Arkitektur med erfarenhet av tidiga skeden och fastighetsutveckling. Nu ska hon axla rollen som gruppchef på LINK arkitektur i Stockholm.
– Efter några år av handledning inom kompetensutveckling ser jag fram emot att återgå till ritbordet och kombinera mina kunskaper inom ledarskap, kreativa arbetsprocesser och arkitektur. Jag tror att ett agilt arbetssätt, där det ständiga lärandet och fokus på människorna, är vägen framåt för såväl ledarskap som lyckade projekt. Det kommer jag att ta med mig till LINK arkitektur, säger Karin Hammarskiöld.
Den 7 februari 2019 tillträdde hon som gruppchef på LINK arkitektur, där hon kommer att leda ett tjugotal medarbetare med specialistkunskap inom stadsutveckling, bostäder och skolor. Inom samma sektor har LINK arkitektur nyligen vunnit en arkitekttävling om Torslandaskolan i Göteborg och en markanvisningstävling för bostäder i Järfälla, norr om Stockholm.
– Jag är övertygad om att Karins kompetens och erfarenhet kan lyfta våra projekt ytterligare och hälsar henne varmt välkommen till oss, säger Linda Santesson, avdelningschef på LINK arkitektur.

Bilden:
​Karin Hammarskiöld ny gruppchef på LINK arkitektur.
Foto: LINK arkitektur