Nyheter

Ramirent sponsrar Rally Sweden – ett av världens tuffaste vinterrallyn

Torsdagen den 14:e februari går Rally Sweden av stapeln i Karlstad, och drygt 130 Ramirent-kunder kommer att följa tävlingen på plats tillsammans med representanter från Ramirent AB.
Från Karlstad fortsätter rallyt till Torsby och in över norska gränsen, vidare tillbaka till Sverige och österut till Hagfors för att avslutas i Torsby söndagen den 17:e februari. Det svenska vinterrallyt är ett av världens tuffaste. De tävlande utmanas av snö, is, hårnålskurvor och backkrön, inte minst det ökända Collin’s Crest.
Ramirent har sponsrat Rally Sweden i många år. Valet av detta fartfyllda evenemang beror främst på att så många av Ramirents kunder är motorintresserade, vilket också märks på uppslutningen runt tävlingen.
– Det engagemang, fokus och den precision som krävs av de tävlande i Rally Sweden ligger på många sätt också nära Ramirents verksamhet och värderingar, säger Saiva Zalkalns, kommunikationschef på Ramirent AB.
– Ramirents fokus ligger på att erbjuda alla kunder – stora som små – en enastående service och dessutom största, möjliga säkerhet ute på arbetsplatserna. Som kund hos Ramirent får man alltid rätt leveranser på rätt tid och rätt plats, så att arbetet kan flyta obehindrat på väg- och byggarbetsplatser.
I likhet med att köra rally så är väg- och byggarbete ingen riskfri verksamhet. Därför har Ramirent utvecklat sitt eget smarta sortiment av säkerhetslösningar för väg- och byggarbeten, samtidigt som Ramirents personal alltid försöker öka medvetenheten om risker och olycksfallsprevention hos så väl kunder som medarbetare.
– Med vår oslagbara service och vårt engagemang i säkerhetsfrågor vill vi helt enkelt sätta ett leende på våra kunders läppar, precis som rallyförarna i Rally Sweden vill väcka glädje och entusiasm hos publiken, avslutar Saiva Zalkalns.
Foto: Ramirent