Nyheter

Protan Entreprenad samlar alla avdelningar i ett företag

Nu ska Alingsås Tak och Solsta Tak  i Karlstad fusioneras in i Protan Entreprenad AB.
Utöver avdelningarna i Alingsås och Karlstad, har Protan Entreprenad AB avdelningar i Stockholm och Örebro. Nu samlar man samlar kompetens, erfarenhet och medarbetare i en större enhet.
Protan Entreprenad AB gjorde ett mycket bra år i 2018, med hög aktivitetsnivå i alla fyra avdelningar och en bra ökning i den totala omsättningen.
Alla avdelningar i nya Protan Entreprenad AB:
  • Alingsås fick nyligen en stor entreprenad på Sjukhuset i Borås som kommer att ge bra sysselsättning under vinter och vår.
  • Örebro har haft ett mycket bra 2018 där serverhallen som tillhör näthandelsjätten Amazon i Katrineholm visar på avdelningens förmåga att leverera hög kvalitet på stora projekt.
  • Karlstad har haft ett väldigt bra utveckling fram till dags datum och det ser ut att fortsätta året ut. Det stora projektet för emballageproducenten BillerudKorsnäs på 32 000 m2 i Grums har haft stort fokus hela året, och har visat hur det är möjligt att lägga stora tak med hög kvalitet, precision och effektivitet.
  • Stockholm skall göra tätskiktet på Lidls huvudkontor med tillhörande butik i Barkarby åt Serneke under vår och sommar 2019.