Nyheter

Han tar ett steg upp och blir ny vd för Bjurfors Skåne

Från och med 1 februari är Mattias Larsson ny vd för Bjurfors Skåne. Han efterträder ägaren Ola Lundqvist, som fortsätter som arbetande styrelseordförande i bolaget.
Mattias Larsson har jobbat i mäklarbranschen i 14 år. Han kom till Bjurfors 2007, där han startade som försäljningschef, blev sedan regionchef och har nu senast varit vice vd. Han är även en del av ledningsgruppen för Bjurfors Sverige.
– Det är otroligt inspirerande att ta ett steg upp och leda Bjurfors Skåne! Vi är inne i en spännande fas där vi ska växa organiskt på befintliga kontor samt med ett antal nyetableringar under 2019. Vi har en klar och tydlig strategi för hur vi ska bli det ledande mäkleriet i Skåne. Vår målbild är satt på att nå en omsättning på en kvarts miljard i Skåne, säger Mattias Larsson.
– Det känns både naturligt och tryggt att lämna över vd-skapet samt driften av våra butiker i Skåne, då jag och Mattias nu jobbat ihop i snart tolv framgångsrika år, säger Ola Lundqvist.
Bilden:
Mattias Larsson (till vänster) är ny vd på Bjurfors Skåne. Han efterträder Ola Lundqvist (till höger).
Foto: Bjurfors