Nyheter

Archus rekryterar marknads- och kommunikationschef från Newsec

Samhällsutvecklingsföretaget Archus rekryterar Nina Ekman i en ny funktion som marknads- och kommunikationschef. Som ansvarig för koncernens kommunikation kommer stort fokus ligga på utveckling och förädling av varumärket. Nina Ekman kommer även att ta en plats i bolagets koncernledning.
– Rekryteringen är en del av vår tillväxtstrategi. Våra uppdragsgivare och samarbetspartner förtjänar den bästa kommunikationen och relationen med oss och jag är glad att kunna presentera en så nytänkande och energifull person som Nina. Tillsammans kommer vi att utveckla våra förtjänade och egna kanaler där vi kan föra en pågående dialog med marknaden, säger Johnnie Pettersson, koncern VD och grundare av Archus.
Nina Ekman har lång erfarenhet av kommunikation inom fastighet- och samhällsbyggnadsbranschen och kommer närmast från en roll som senior kommunikationskonsult på Newsec. Hon har tidigare arbetat som marknadschef på Concent och har haft liknande roller inom DTZ och Colliers.
– Jag ser fram emot att vara en del av en koncern med stark innovationskraft och som sätter människans behov i centrum. Branschen kommer kunna vänta sig att Archus visioner och projekt både syns och hörs än tydligare de kommande åren, säger Nina Ekman.
Nina Ekman tillträder sin tjänst på Archus den 1 mars 2019, där hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.
Archus startades 1986 som ett nytänkande arkitektföretag. Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt men tillsammans formar en stark helhet; Archus Arkitektur, Archus Development och Archus Partner. Bolaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge.