Nyheter

Persson Hyrmaskiner anställer depåchef i Stenungsund

Persson Hyrmaskiner i Stenungsund har fått en ny depåchef. Sedan den 3 december är Anders Ericson ansvarig på depån och han har en lång och bred erfarenhet inom flera branscher. Något som kommer väl till hands i arbetet att driva och utveckla depån.

– Anders intresse för maskiner och förståelse för våra kunders verksamhet är en stor tillgång för oss. Hans personlighet passar perfekt in i teamet och kan ta oss ytterligare steg närmare våra mål att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare, säger Jens Bergvie, VD på Persson Hyrmaskiner.

Från och med den 3 december har Persson Hyrmaskiner i Stenungsund en ny depåchef. Anders Ericson klev nyligen på sin tjänst och kommer framför allt att arbeta med att driva Stenungsundsdepån med stort fokus på nöjda kunder och medarbetare.

Anders kommer senast från bilbranschen men har en bred erfarenhet från olika branscher och ofta i ledande roller. Den första tiden hos Persson Hyrmaskiner kommer Anders se till att lära känna företaget, medarbetarna och självklart kunderna.

– Jag är en målinriktad person och drivs av utveckling. Samtidigt har jag en vilja att det ska gå bra för gruppen. Med min breda bakgrund kan jag se lösningar ur olika vinklar och jag ser fram emot att kunna utnyttja mina erfarenheter inom företaget, säger Anders Ericson, ny depåchef hos Persson Hyrmaskiner i Stenungsund.