Nyheter

ChromoGenics får beställning från Korea för att utvärdera ConverLight

ChromoGenics AB har tecknat en kommersiell order på ca 200 TSEK med ett bolag i Korea i syfte att utvärdera ConverLight® för den koreanska marknaden. Syftet är att dels se hur produkten möter de koreanska kraven men också att utvärdera formerna för ett eventuellt samarbete mellan bolagen.

Avtalet är ett samlat bevis för att det finns ett stort intresse för vår teknologi ConverLight runt om i världen. Testleveransen avser utvärdering av ConverLight för att långsiktigt kunna bredda det koreanska bolagets produktportfölj med en elektrokrom solskyddsprodukt och ligger i linje med ChromoGenics långsiktiga strategi kring att bygga partnerskap runt om i världen.

– Det är väldigt roligt att våra partnerdiskussioner nu börjar ta fart och att internationella företag visar intresse för vår teknologi. Vi är glada att kunna leverera vår produkt för test samt att den kommer utvärderas för nya marknadsområden. ChromoGenics strategi är att på lång sikt expandera genom att leverera elektrokrom ConverLight folie till hubbar runt om i världen och ser dessa testprojekt som första steg till framtida expansionsmöjligheter, säger Jerker Lundgren VD på ChromoGenics.

Foto: ChromoGenics