Nyheter

Brf Bullerbyn nästa OBOS-projekt att säljstarta i Svedala

Det är inte första gången som OBOS tar spadtag i Svedala. Bara Villakulle är ett äganderättsprojekt med 15 villor och Brf Bara Backar 31 bostadsrätter som par- och radhus.

– Brf Bullerbyn som det här nya projektet heter ligger precis bredvid Brf Bara Backar och består av samma husmodeller, berättar projektutvecklare Emma Stålhammar.

Brf Bullerbyn kommer att bestå av sammanlagt 17 par- och radhus med boareor på 107 och 120 kvm. De byggs utifrån koncernens bostadskoncept Start Living, vilket betyder volymtillverkade hus i miljövänligt trä. Båda husmodeller har färdig trädgård, förråd, uteplats och tillgång till parkering.

– Husen om 107 och 120 kvm passar en bred målgrupp och erbjuder 4-5 RoK med en öppen och planlösning där nere och privata utrymmen på ovanvåningen. Här kan du som ett tillval välja att anpassa planlösning genom att göra om allrummet till ett tredje sovrum för att matcha livssituationen eller förbereda för framtiden. säger Emma. Här får man ett smart och näst intill underhållsfritt boende.

Brf Bullerbyn blir ett lummigt och varierat bostadsområde med stort fokus på rummet mellan husen för en inbjudande kvartersatmosfär. Husens ljusa och tidlösa färgsättning bidrar till en luftig känsla och längs gångvägarna kommer lummiga gröna buskar att ta form och mjuka upp.

Orten Bara ligger naturskönt och strategiskt med golfbana och grönområden inpå knuten samtidigt som det erbjuds ett bra utbud av service och kommunikationer.

– Projektet har guldläge och våra andra projekt som säljstartat intill har sålt slut med framgång, så självklart har vi stor tilltro även för Brf Bullerbyn, avslutar Emma.

Brf Bullerbyn säljstartar i början av december och har en beräknad inflyttning med start från våren 2020.

Bild: OBOS Sverige