Nyheter

ChromoGenics får första kommersiella referensordern i Danmark

ChromoGenics får första kommersiella referensordern i Danmark om 250.000. kronor. Företaget har skrivit avtal med Byggeselskab Mogens de Linde, ett ledande bolag inom fastighetsutveckling i Danmark, att leverera ConverLight dynamiska glas till ett konferensrum i en kontorsfastighet på Dalgas Avenue i centrala Århus.

Ordern är ett tillbyggnadsprojekt där ConverLight dynamiska glas har valts framför traditionell lösning för ett bättre inomhusklimat. Leverans är planerad att ske under fjärde kvartalet 2018.

– Vi är stolta över att Byggeselskab Mogens de Linde valt ConverLight dynamiska glas till sin fastighet i centrala Århus, Danmark. Ordern är viktigt för att kunna användas som referensprojekt inför framtida försäljningsprojekt i Danmark. ConverLight reglerar värme- och ljusinsläpp i byggnader, vilket ger bättre inomhuskomfort. Ordern visar på ett behov av moderna, energieffektiva och underhållsfria solskyddslösningar med bibehållen utsikt som dessutom bidrar till miljöcertifiering av byggnader, säger Jerker Lundgren, VD för ChromoGenics.