Nyheter

Snart inflyttning i Riksbyggens Brf Lokstallet

Den första inflyttningen i Riksbyggens Brf Lokstallet i Växjö startar i januari 2019. Redan nu är den första visningslägenheten klar. Brf Lokstallet består av 136 lägenheter i bästa läge mitt i Växjö.

– Visningslägenheten är en yteffektiv 3:a om 63,5 kvadratmeter som är smakfullt inredd. I Brf Lokstallet finns många olika lägenhetsstorlekar att välja bland, från yteffektiva ettor till luftiga femmor, berättar Angelica Ringström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydost.

Brf Lokstallet blir ett kringbyggt, intimt bostadskvarter med två atriumgårdar och som utformats med inspiration både från Köpenhamn och från gamla magasinsbyggnader som funnits på stationsområdet.

Runt den ena gården byggs små men yteffektiva lägenheter i storlek 1-3 rum och kök enligt Riksbyggens StegEtt-koncept. Kring den andra gården byggs luftiga lägenheter i storlek 2-5 rum och kök.

Riksbyggen utökade tidigare i år sitt redan omfattande skyddsnät som gör att kunden kan känna sig trygg med sin bostadsrättsaffär, Trygghetsfilosofin. Ersättning för dubbel boendekostnad i upp till 12 månader, möjlighet att flytta fram tillträdesdag och avbokningsskydd är nya delar som alla köpare kan ta del av.